Så blev det vidst tid igen

Påskeferie!!

Så det blev det påskeferie, skønno!
Hvad er der sket siden sidst?
Altså en ting er sikkert, og det er, at jeg har haft travlt, men på en god måde. Lacrosse, og lacrosse.. Det er simpelthen den sjoveste sport, og holdet har det rigtig godt sammen. Vi har vundet 2 ud af 5 kampe, selvom det ikke lyder så overbevisende, så er vi en hel del bedre end sidste års hold, har jeg fået fortalt. Jeg er bare glad, hvis jeg får lov til at spille under en kamp, og det gør jeg heldigvis. At være en del af en high school sport er en af de bedste oplevelser, jeg har haft herovre, det hele går bare perfecto (kan også snakke spansk nu, næsten..)
Sidste weekend var ellers meget interessant, jeg blev jo lige spurgt til Prom af en af mine rigtig gode venner. Der er godt nok mere end en måned til Prom, men jeg begynder allerede at glæde mig, og der bliver kigget på kjoler – altså halvdelen af mine veninder har allerede fundet deres kjole..
Og det er vidst endelig ved at blive forår i Virginia, så det kunne jo ikke være bedre. I morgen tidlig tager John, Vic, og jeg til Virginia Beach, hvor vi skal være et par dage. Ellers har jeg tænkt mig at tage til DC i påskeferien, og forhåbentlig være lidt turist 🙂
Have en rigtig god Påske!IMG_20140403_214230

 

Grace og jeg før en lacrosse-kamp. Man skal altid have fint tøj på (dress up-days), hvis man har en kamp. Det er en slags tradition high schools har.

IMG_2556

 

Og så har jeg været ude at spille lidt minigolf.. og det var jeg ikke specielt god til, men sjovt var det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det vidst tid igen