Unite

Så blev det vidst tid igen

Det er vidst lidt lang tid siden, jeg har lagt noget op på Bloggen, men i dag skal jeg nok gøre op for det. Alting går meget normalt, det hele går op i lacrosse, og jeg holder bare mere og mere af sporten for hver dag, der går. Sidste weekend var jeg til en Shamrock festival med min udvekslingsstudent-organisation, det var bestemt festligt.
Min lørdag gik derudover også med læsse muld. Alle forårs-sports skulle hjælpe til med et muld-salg. Så jeg læssede nok omkring 100 muld-sække op på diverse lade.
2014-03-19 16red IMG_20140322_115004

Muld-salg

shamrock

10152513_309889265832880_1124890771_nShamrock festival
I fredags endte det tredje quarter i skolen, og det er helt vildt mærkeligt, at jeg kun har 3 måneder tilbage. Det bliver nu dejligt at komme tilbage til lille Danmark, men det bliver også sørgeligt at forlade det her amerikanske liv, som jeg har fået.
Jeg har lært et ny udtryk man bruger i lacrosse: “I broke her angles”. Jeg hørte tilfældigvis to fra mit hold sige at de brækkede en piges ankler, og jeg så vidst rimelig mærkelig ud i hovedet, da de hurtig sagde ej Christina det er altså bare noget, man siger i lacrosse, når man løber hurtigere end de andre. Så ingen brækkede ankler, bare lacrosse 🙂
Jeg skal forresten til vores første rigtig lacrosse-kamp i aften, så kryds fingre for os!!

Og så, vejret, vejret, vejret. Hvor har der bare været møg-vejr hele marts måned, og derhjemme lyder det til, at vejret er virkelig skønt. I dag ser det endelig ud til at blive bedre. I går havde vi slud-storm hele dagen og det var på frysepunktet, men i dag er det virkelig dejligt, det var godt nok også på tide, kan man sige. Altså det er jo kun 1 april i morgen…

Vi ses

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unite