Dinner and the movies / Birtday-party

This week

Så kan jeg endelig få skrevet et indlæg igen! Jeg kan ikke blogge fra min egen computer, jeg ved ikke hvorfor. Men min computer tillader mig ikke, at skrive indlæg. Så jeg lånte i dag Vic’s computer. Jeg håber virkelig, at jeg snart kan få det fixet! Men her kommer min uge:
Mandag, tirsdag og onsdag var jeg til mine første lacrosse-trænninger. Mandag var stick-træning. Det er virkelig svært, jeg kunne ikke gribe en eneste bold med min stick.. haha, jeg håber, jeg bliver bedre snart. Tirsdag og onsdag var konditions-træning. Rimelig intenst, mine lår gør stadig ondt efter det. Vi havde sæt, hvor vi skulle løbe op og ned ad en stejl bakke virkelig mange gange og derefter lave squats, mavebøjninger og jumping jacks. Men jeg kan rigtig godt lide det. Pigerne på mit hold er rigtig søde, og det er rart at komme i gang med sport igen.
Collage1Min skole – en af gangene / Mig og min lacrosse-stick
På ondsag og torsdag i næste uge, skal jeg til audition for skolens danse-hold. Jeg håber, virkelig at jeg kan komme på det hold, savner sådan at danse.
Derudover har jeg meldt mig til Key-club (en volunteer-club), og jeg har meldt mig til Powder Puff Football, som er amerikansk fodbold, hvor det er piger, der spiller, og drengene er cheerleaders. Vi spiller Juniors mod Seniors. Det går kun ud på 1 kamp, som vi skal spille i Homecoming-ugen. Torsdag efter skole var Alexa og jeg på Starbucks sammen for at lave lektier. I går var jeg til endnu et football-game. Og Tuscarora vandt, igen igen :-)! Dress-coden var denne gang hvid.
Der har været en travl uge, mange lektier og meget at se til efter skole. Men det har været en god uge. Jeg lærer flere og flere mennesker at kende, nogle dage er bedre end andre, men det går fremad, og jeg nyder det amerikanske 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dinner and the movies / Birtday-party