I made it!!

Update

Undskyld, at det er går så lang tid mellem opdateringerne, men der er så meget at se til, nu hvor lacrosse-sæsonen er startet. Vi startede i sidste uge med træning hver dag fra 18-20, og lørdag træning fra 8-10. I går (mandag) havde vi det, de kalder et “Scrimmage”, hvilket er en kamp, men den tæller ikke. Det er bare en slags “blid start”, så vi alle kan finde ud af, hvad spillet egentlig går ud på – altså halvdelen af os har jo ikke spillet før, og jeg kan hvert fald slet ikke reglerne endnu. Så altså, vi vandt ikke, men i det mindste fik jeg lov til at være på banen, og jeg elsker det virkelig! Lacrosse er så sjovt, og mit hold er så sødt, og de var så opbakkende omkring os, der aldrig havde spillet før. Efter kampen sagde den ene af vores captains, at hun syntes, vi skulle give mig en hånd, fordi jeg havde gjort det så godt, åbenbart. Altså jeg var total forvirret inde på banen, men altså noget må jeg da have været gjort rigtigt 🙂
DSCN1341 Collage
Ellers har min weekend været super god. Lørdag var der jo som sagt TIDLIG lacrosse-træning, og efter det skulle jeg til fødselsdags-halløj hos en veninde, hvor vi var ude at stå på skøjter. Det var så sjovt! Og senere på aftenen tog vi alle hen og så et skole-play (teaterforestilling), som to af skolens elever selv havde skrevet, det var virkelig godt. Så det var vidst min weekend. Vi ses!
IMG-20140308-WA0017 IMG-20140309-WA0007redicrop

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I made it!!