Riga 3

Et farvel //update

Hvor har jeg dog været forfærdelig til at opdatere Bloggen her på det sidste. Men der er meget om ørerne på én, når afrejsen begynder at nærme sig! KUN 6 DAGE

Tirsdag var jeg til læge, for at få den allersidste vaccination, så jeg er helt klar til Usa. Jeg har været ved lægen 4-5 gange i år, for at få udfyldt en masse papirer, samt få en helt forfærdelig masse stik! Ugh, 5 er det blevet til. Den mindre sjove del ved at skulle være udvekslingsstudent. Men mon ikke det bliver det værd? Samme aften var jeg sammen med to dejlige veninder.
DSC07942
Onsdag tog jeg hen til min mormor, og var med hende i Århus for at shoppe. Jeg manglede både noget tøj og andre ting, billeder skal nok komme op. Jeg fik også udskrevet rigtige billeder hos fotografen, som jeg vil have med til Usa for at og hænge op på væggen og vise til min familie.

SAM_4891
Da jeg var kommet hjem torsdag skulle jeg hen til én af mine rigtig gode veninder. Hun holdt en farvel-fest, for de nærmeste. Så vi fik noget godt mad, og hyggede os. Men desværre blev det også sidste gang jeg så hende i et år. Måtte lige knibe et par tårer, da vi sagde farvel. Hun havde lavet sådan et fin ramme med billeder af os, som jeg skal have med til Usa <3
SAM_4887
I dag tog jeg videre hen til nogle andre veninder, hvor jeg skulle til et sidste lægebesøg, fordi de skulle tjekke, om jeg havde reageret på det stik, jeg fik. Det havde jeg heldigvis ikke. Vi hyggede os, og jeg tog hjem ved tre-tiden for at få trænet og redet. I morgen skal jeg hen til mine to bedste veninder. Er blevet inviteret til deres vejfest, selvom jeg ikke bor på vejen, og vi skal så senere om aftenen ned til en anden veninde, som holder noget “farvel-fødselsdag”, da hun tager på efterskole.

Og så skal jeg også sige farvel til min bedste veninde på søndag, som tager på efterskole der. Puha, det glæder jeg mig ikke til. Vi har været veninder i 10 år, så det siger nok sig selv, at jeg kommer til at savne hende meget! Tiden begynder virkelig at gå stærkt, det er fantastisk at det endelig sker, men også skræmmende.

Jeg ved godt indlægget blev langt, men jeg havde en del at fortælle, godnat <3
IMG_1301

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Riga 3