Bloggen virker igen!!!!

Update from America

Endelig weekend, og allerede 1 måned på Tuscarora High School er gået. Tiden flyver afsted!
De sidste par dage har været rigtig gode. I går var jeg til audition for skolens danse-hold, og jeg blev optaget på b-teamet. Der er et a- og b-team, så jeg kom på det “dårligste” hold, dog var der kun to der kom på a-holdet, jeg tror vi er omkring 4 på b-holdet, og tre der ikke var gode nok til nogle af holdene. Der vil blive auditions igen i november. Torsdag morgen var jeg til Powder Puff-football (hvor pigerne spiller amerikansk fodbold), og det var så sjovt! Jeg ved ikke, om jeg var specielt god til det, men det var sjovt 🙂
I skolen har der været en del tests denne uge, to i historie, en i engelsk, en i journalisme og en i Environmental. Jeg har fået to karakterer i dag for første halvdel af quarter(kvarter) 1, A+ i fashion design, og A+ i Environmental.
Alexa var med mig hjemme efter skole i dag, kun for en kort stund. Da hun skulle videre, og vi fik gæster. Senere på aftenen tog jeg i biografen med Pina (en tysk udvekslingsstudent på min skole) og nogle af mine amerikanske venner. Kyle tvang os til at se Insidious, som nok er den mest uhyggelige film, jeg har set i mit liv hidtil. En ting er sikkert, jeg skal ikke se 3’eren! Os piger flippede helt ud, og jeg hoppede ind i Pina hele tiden. Sidney holdte sig for øjnene halvdelen af filmen! Men det var sjovt 🙂 Vi var på en burgerbar bagefter.
130928-053023

Lige nu ligger jeg i min seng, og kan ikke vente med at falde i søvn. Jeg er så træt efter denne her uge. Men ja allerede en måned, og allerede en hel masse oplevelser og minder for livet. Skolen begynder at falde på plads, jeg begynder at føle mig “tryg” ved de venner jeg har fået, og det hele er ikke så akavet mere. “She’s doing well here in America” som John siger 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen virker igen!!!!