Easter

Update

Hej alle sammen

Det er vidst lidt lang tid siden, jeg har lagt noget op på Bloggen, undskylder for det. Der sker bare noget hele tiden, og især med lacrosse hver dag, er det ret så travlt. For at starte med noget, så går lacrosse super godt. Vores hold er virkelig godt, ikke kun fordi vi vinder en del, men også fordi vi har det så godt sammen. Kunne ikke have ønsket mig et bedre hold. Desværre slutter sæsonen på mandag 🙁 Jeg har indtil videre formået at lave to mål, og jeg er så heldig, at jeg får lov til at spille til hver kamp, og hele kampen også. I fredags havde vi en “Pasta-dinner”, så hele holdet bragte mad, vi tie-dyede t-shirts og hyggede os virkelig meget. Åh, hvor jeg kommet til at savne lacrosse og mit hold..
IMG_20140428_201951IMG-20140511-WA0000

Skolen går også helt fint, er dog ved at tænke på sommerferie.. 🙂 Lige her for tiden er der rigtig mange tests, som kalder SOL’s. Alt i USA bliver målt og talt, og denne her form for test, har faktisk ikke noget med os elever at gøre. Nej, det er for at se om lærerne underviser godt nok. Så hvis ikke alle elever består med over 400 points (det højeste er 600) så kan lærene ske at blive fyret. Nogle gange synes jeg, at det går lidt for meget op i karakterer og points, og hvad der står på papiret herovre. Men altså det er bare meget anderledes end Danmark, har jeg fundet ud af, nu hvor jeg har været her i så lang tid. Nogle ting vil jeg sige, at Danmark godt kunne lære noget af, mens på andre områder synes jeg amerikanerne kunne lære noget.

Og som nogle af jer sikkert ved, var jeg i New York med min udvekslings-gruppe den 4-6. maj. Det var sådan en god tur, vi så rigtig mange ting, som jeg ikke så, da jeg var i New York i sommers, og vi havde det alle så sjovt sammen. Jeg lægger billederne op fra New York i mine næste indlæg.

I dag er det også min smukke lillesøster’s konfirmation, og det er lidt mærkeligt at jeg ikke kan være hjemme i dag. Men kæmpe stort tillykke med konfirmationen.
And Happy Mothers Day to my danish and american Mom 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easter