I'm crazy // Two months

Fright night

Var i fredags sammen med Kyle, Alexa og Qurat til Fright Night. Det er en udendørs spøgelses-tunnel, som er åben hver weekend i oktober op til Halloween. Når man står og venter på, at det bliver ens tur til at komme i gennem “tunnelen”, er der musik udendørs man kan danse til, og bonfire’s man kan varme sig ved. Siger jer det var koldt i fredags! Et helt vildt fedt arrangement. Spøgelses-tunnelen var da hvert fald spøgelses-tunnel nok for mig! Puha, generelt er jeg bare ikke særlig god til spøgelser, gyserfilm, chok og alt det der. Fright Night satte mig godt nok på prøve. Der var folk der tog fat om dine ben og dit hår, du blev “forfulgt”, og jeg ved ikke hvad. Men i hvert fald en oplevelse værd, ville ønske jeg kunne gøre det igen. I fredags var sidste gang før det lukker.
fright
Og forresten så tog Vic og John til Spanien i fredags, hvor de skal være på ferie i 10 dage. Jeg bor hos nogle af deres venner i mens. Det er lidt mærkeligt at skulle vænne sig til en ny familie igen, den der tilvænnings-proces tager noget tid. Men det er ellers en sød familie. I morgen tager jeg et smut over til min søde tjekkiske veninde Michaela, som i har set billeder af 🙂
Skypede 2 timer med min familie i dag, mit længste skype opkald indtil videre herovre 🙂 Men det var rart at få snakket med dem igen.
God weekend, eller det der er tilbage af den..
SAM_5492Mit midlertidige værelse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm crazy // Two months