Update from America

My weekend

Det har været en stille og rolig weekend her i Leesburg. I lørdags var jeg med Vic ude at kigge på en af hendes huse. Derefter kørte John og jeg Vic til lufthavnen. Hun skal et par dage til Californien, for at besøge deres datter og barnebarn derovre. Hun kommer hjem på onsdag. John tog mig på en hurtig gåtur rundt til to monumenter, der er udenfor D.C, tæt på lufthavnen. Jeg lavede en smule lektier lørdag, og var i fitness om aftenen.
War llI dag (søndag) har jeg været i Leesburg Downtown med mine hosts venner og deres datter. Deres datter er 11 år, og hun viste mig rundt i byen, for jeg har faktisk aldrig været downtown og gå rundt i Leesburg. Jeg skal bo hos den familie, når Vic og John tager til Spanien i slutningen af oktober. Jeg var også med dem ude at se Gianas (datteren) baseball-game. Da jeg kom hjem, var der igen lektier. Vores historie-lærer gav os så meget i fredags! Men ja, det var den weekend. Min hidtil mest rolige weekend her i Amerika 🙂

Leesburg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update from America