Too funny

Great weekend

Der er gået noget tid siden jeg sidst lavede et indlæg, weekenden har været så travl men virkelig god samtidig.

Jeg var lørdag i DC sammen med min exchange student-gruppe og vores local coordinator. Vi spiste frokost og så derefter “The National Christmas Tree” og Det Hvide Hus udefra. Det var super hyggeligt at se de andre igen, det er ved at være lang tid siden. Jeg tog med Michaela hjem (den tjekkiske pige) og sov hos hende. Om søndagen skulle Michaela og jeg nemlig til et Gingerbread Party hos Pina. Det var virkelig sjovt, vi havde en konkurrence om hvilket hold, der kunne lave den flotteste Gingerbread House Village. Dog tabte mit hold… men jeg var også nødt til at gå tidligt, da jeg skulle til en teater forestilling, såååå. Teaterforestillingen var med den familie jeg boede hos, men Vic og John var i Spanien, deres datter optrådte. Det var hyggeligt, og vi fik god mad – faktisk fik vi en slags flæskesteg, hvilket jeg havde savnet ret så meget 🙂
meetinggingerbreadJa, i kan nok se, hvem vinderen blev..

Denne her uge er den sidste inden juleferien, og jeg slutter allerede på onsdag, da vi torsdag flyver til Californien, glæder mig så meget! I dag skete der også noget meget spændende: Jeg fik pakker fra Danmark. Det er altid spændende at få ting hjemmefra. Min mormor havde sendt mig en julekasse med julegaver samt jødekager, brunkager og vaniljekranse. Jeg har en meget sød mormor, og værdsætter småkagerne utrolig meget. Min onkel og hans familie havde også sendt mig en gave, det havde jeg slet ikke regnet med at få, det var virkelig sødt af dem. Jeg bliver altid så glad for at få ting fra derhjemme, og kan ikke vente med at åbne mine advents gaver hver søndag, som min familie sendte. Så tusind tak for alle de dejlige ting i sender!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Too funny