Merry Christmas

Goodbye Cali

Kom hjem fra Californien i morges, og har sovet det meste af dagen, pakket ud og skypet med mine to bedste veninder. Den sidste aften i Californien var vi i Santa Monica, en by lidt udenfor LA. Så jeg ville bare lægge et par billeder op derfra.
Har haft en fantastisk god tur til vestkysten, det var rart at møde den side af familien også. Og jeg må sige, at jeg blev ret overvældet, for de har simpelthen været så søde mod mig og virkelig fået mig til at føle mig som en del af familien. De har også sagt, at jeg næste år skal komme og være deres Au Pair, så måske bliver jeg et år til, haha 🙂
end

Bubba Gump Shrimp Company – vi husker alle Forest Gump’s reje-firma / Min søde værtsmor og jeg

Det har været en anderledes jul, men bestemt en god én. Julen var den tid, jeg frygtede, at hjemveen ville begynde at melde sig, men jeg syntes egentlig ikke, det har været så slemt. Det var lidt hårdt for mig at åbne gaverne fra min familie og venner fra Danmark, men jeg tror mest, det var fordi, jeg var så taknemmelig og det betød så meget, at de havde tænkt på mig og sendt alle de fine gaver.
Jeg har nu været herovre i 4 1/2 måned, og haft min første jul udenfor Danmark. 2013 er snart slut, og jeg glæder mig til et nyt, og sikkert meget oplevelsesrigt, 2014.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry Christmas