Next stop: California

Hollywood, LA

Hej
Jeg landede jo i Los Angeles lufthavn i torsdags, og derefter har der bare været så meget at se og opleve – så jeg vil prøve at korte det ned, og dele det op i flere indlæge, da jeg har taget 100+ billeder.

Los Angeles and Hollywood
Vi brugte hele torsdagen i Los Angeles og Hollywood. Vi havde ikke helt så meget tid, som jeg ville ønske, da vi skulle køre et stykke for at komme op til Vic og John’s datter, hvor vi overnattede. Men vi fik set de vigtigste ting. Deres ene datter (Angela) og hendes kæreste(Greg) var med os. Først så vi en gammel heste-væddeløbs-park, det var John der gerne ville se den, da den bliver nedlagt snart. Derefter kørte vi rundt i LA, og fik frokost, og så gik turen til Hollywood, hvor vi prøvede at finde et godt sted at tage billeder af det store HOLLYWOOD skilt. Vi kørte så derefter op til deres anden datter Marjorie og hendes mand og deres søde lille datter, Evi, på 2 år. Vi skal holde jul i Palm Spring (hvor jeg er nu).
hollyparkholly1holly2Det var min første dag her i Californien, jeg vil lægge billeder op fra Palm Spring senere.

2

  • Anna H

    Looks so awesome Christina!! Miss you!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Hounisen

      It is, it’s great!
      Hope you had a good christmas, I was actually about to write to you. Hope your new family is great. Miss you toooo Anna!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next stop: California