Reportcards

Rock The Runway

Jeg har ikke lavet et indlæg i meget lang tid – men bare rolig, jeg lever endnu – og der er endnu ikke kommet billeder op fra det Fashion Show, jeg var i d. 10 november. Det kommer så her. Fashion showet var arrangeret af Loudoun Youth Club, og alle der ville kunne deltage i det. Jeg gik med tøj fra 4 forskellige butikker og så var der den afsluttende “Express your own style”Collage1

Miriah og jeg var der klokken 13, og fik sat hår og lagt makeup af “professionelle”. Nederst kan i se alle deltagerne i showet, dog mangler vi de 6 drenge.

Collage2

Den første part var Accessories, som et privat company havde sponsoreret. Derefter var det Old Navy-outfits(jeg var ikke med i den part), så Plato’s Closet, og derefter en kvinde der laver afrikansk-inspirerede kjoler (som i kan se på billedet længst til højre). Så kom Prom-parten, jeg har desværre ikke billeder af den part, men vi havde nogle meget fine kjoler på. Og til sidste “Express your own style”, som i kan se på de nederste billeder.

Collage3 IMG_7745redi

 

Der var en virkelig fed oplevelse, grænseoverskridende, fordi man skulle gå ned af Catwalken foran et publikum, men utrolig sjov. Hvis jeg var her næste år, ville jeg helt sikkert gøre det igen. Samtidig mødte jeg også nogle rigtig søde mennesker.

Ellers går det supergodt her i Virginia. Har travlt med dans her for tiden, da vi har try-outs igen, og jeg ville prøve at komme på A-team. Skriver snart igen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reportcards