Denne uge har jeg..

Homecoming week / part 1

Puha, sikke en uge, og den er slet ikke slut endnu!
Hele ugen har været fokuseret på homecoming, som jeg i mit sidste indlæg forklarede hvad var. Jeg har stort set været ude af døren 8.20 hver morgen og hjemme igen efter kl. 18, de fleste dage senere. Og så har der været lektier, så jeg har ikke rigtig kunne finde tid til at blogge. Men nu kommer alle billeder (næsten) jeg har fra homecoming ugen. Det har været en typisk “amerikansk high school-uge” med så meget school-spirit over alt. Elsker det! Jeg vil prøve at forklare og huske så godt som muligt, hvad der foregik hver dag i denne uge.

Tirsdag: “Famous Pair days”. Alexa og jeg var “The good and the bad angel”. Jeg var den gode, og Alexa var den dårlige. Det var så sjovt, men også rimelig akavet. For da vi ankom til skolen kunne vi ikke se andre have et kostume på, så alle stirrede! Men vi fandt andre, dog var der ikke så mange som klædte sig ud den dag. En dreng spurgte om, han måtte tage at billede med mig, så jeg må åbenbart have set ud som en rigtig engel 🙂 Havde lacrosse efter skole, og jeg greb 9 bolde i træk med min stick. Bliver langsomt bedre!
angels famouspairMiriah og jeg, hendes partner var hattemageren fra “Alice i Eventyrland” / To piger der var Team R fra pokemon

Onsdag
.. var Disney-day. Jeg klædte mig ikke ud den dag, fordi jeg havde Powder Puff-kampen om aftenen, og derfor havde min Powder Puff-trøje på i skole – det er sådan de gør herovre 🙂 Nå men skoledagen var fin. Jeg tog med Pina hjem efter skole, da vi skulle mødes til Powder Puff ved 6-tiden og Pina bor tæt på skolen. Jeg spillede både defense og offense, vil ikke kalde mig den bedste spiller på holdet, men det var sjovt! Og som en ekstra bonus vandt vi også kampen 🙂 14-6 stod der til os – Killed the Seniors! Også vores drenge-cheerleaders vandt over senior’nes cheerleaders. Vores var så gode, og jeg grinte under hele deres optræden. Ville ønske jeg havde filmet det, så i kunne se det. Det var så godt! John var med som tilskuer, og havde det vidst fornøjeligt. Vores coaches var næsten dem, der var mest opsatte på at vinde, og det var så fedt at vinde over seniorne, da de var virkelig onde under spillet, og troede de var så gode. Det eneste ikke så sjove, var at der 2 minutter inde i kampen, måtte blive ringet efter en ambulance, fordi en senior på deres hold faldt og slog sit knæ. Ellers var det sjovt, ville ønske de havde et rigtigt football-hold for piger 🙂
disney

Fra venstre: Lauren, Ponta, Pim, Hannah og Melerin / Melerin og Kyle

powderdsc_0140

 

to be continued…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne uge har jeg..