Snefri, igen..

DC og Superbowl

Hold da op hvor tiden flyver afsted! Føler at weekenden kun varede en dag, og jeg kan slet ikke huske sidste uge. Jeg havde en rigtig god weekend. Lørdag var jeg i DC hele dagen, fordi jeg skulle mødes med min LC (Vi har obligatoriske møder 3 gange om året). Der var to andre udvekslingsstudenter med. Efter mødet så vi The Jefferson Building, som er en part af The Library of Congress. Bygningen har en samling af Thomas Jefferson’s bøger, som var den fineste bog-samling i sin tid. Det var en virkelig flot arkitektur og det var ret interessant for arkitekturen var fra forskellige steder i Europa. Jeg tog metroen hjem (Er efterhånden blevet rimelig god til at finde rundt i DC’s metrosystem), og derefter kom Alexa og hentede mig, hun har jo fået kørekort, så jeg har chauffør på :-). Vi tog i biografen og så The Akward Moment, sammen med nogle andre venner. Det var virkelig den sjoveste film!
Jefferson

1534997_552722208160179_269528951_nSøndag var det Super Bowl aka Usa’s største helligdag efter Thanksgiving og jul. Til jer der ikke aner hvad “en Super Bowl” er, er det dagen hvor Usa’s 2 bedste football-teams spiller mod hinanden, og det bedste football-team i verdenen bliver fundet. Desværre var det ikke Virginias lokale team The Redskins som spillede (de har haft deres værste sæson).. men i stedet var det Seahawks fra Seattle, Johns fødeby, og de vandt overlegent: 43-8, til Broncos, Denver. En anden ting som igen overrasker mig ved Usa, er at reklamerne til Super Bowl skulle være de bedste reklamer, og det er de reklamer der bliver gjort mest ud af. Men så på den anden side, sidder hele Amerika foran skærmen den dag, så det er et godt tidspunkt at få opmærksomhed på. H&M reklamen var da i hvert fald meget god..
Superbowl
Lacrosse kondition er begyndt igen, fra 6-7 om morgenen tirsdag og torsdag. Så jeg står op kl. 5..  Jeg er desværre blevet forkølet, men vi har ikke skole i dag, på grund af is-storm (er virkelig træt af vejret herovre), så jeg satser på, at jeg er frisk igen i morgen. Adios

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snefri, igen..