Dance performance

Halfway through

For 5 måneder siden stod jeg i New York. Halvdelen af mit udvekslingsår er nu gået. Jeg opdagede først det var d. 15. da jeg så mine venner fra New York, jeg ankom sammen med, poste det på facebook 🙂
Jeg burde måske nok skrive en “halfway-evaluering”, men den fik I vidst nytårsaften. Dog skrev Sts en mail til os i dag, og bad os sende citater, til hjemmesiden, omkring vores udvekslings år. Så det får i:

“Mit valg om at tage til USA har været det bedste, og jeg er rigtig glad for, at jeg havde mod til at forlade Danmark. Du forlader din familie og venner, men får til gengæld noget nyt. Mit liv herovre er så anderledes, men jeg elsker det. Det er utroligt så meget, jeg har oplevet på så kort tid, og så mange nye mennesker jeg har mødt, samt hvor meget jeg har lært om mig selv og en anden del af verden.”

Ps. Jeg har lavet en instagram. Du er velkommen til at følge mig, hvis du har lyst til at se flere billeder og opdateringer fra livet i Virginia: christinahounisen

2014-01-10 09red4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dance performance