This week

National Book Festival

I dag var jeg til The National Book Festival. Jeg var frivillig hjælper sammen med 4 af de andre exchange-students jeg mødte til student orientation for 2 uger siden. Michaela (En pige fra Tjekkiet) og jeg tog metroen til D.C. sammen. Hele formiddagen delte vi brochurer ud omkring festivalen, og efter frokost stod vi sammen med en anden udvekslingsstudent fra Ungarn og gav poser, brochurer og plakater til festivals-deltagerne. Jeg tror jeg har sagt “Do you want a bag, a poster, and a program” 500 gange i dag. Men det har været sjovt, og pigerne er så søde. Og det er dejligt, at Michaela bor så tæt på mig.
CollageMichaela og jeg / Regina, Michaela og jeg

I morgen tror jeg, jeg skal lave lektier hele dagen. Har så meget for.. Næste uge bliver endnu en travl uge, med lacrosse mandag, tirsdag. Onsdag morgen fra 7-8 Powder Puff-træning. Onsdag efter skole trænings-rutine for danseholdet. Og torsdag try-outs for danseholdet. Skriver så snart jeg kan igen, håber virkelig jeg kan få min computer fixet. Adios!

2

  • Camilla Holm

    ÅÅÅÅH elsker bare at følge med i dit liv her på bloggen! Håber du får fixet din computer, har sat spændt i fire dage og længe ventet på dine indlæg <3 Savner dig mus, dit liv virker så fedt, men hektisk!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Hounisen

      Hvor er det dejligt at høre skat! Haha sødt, og ja jeg håber snart, jeg kan få det ordnet..
      Du kan tro, jeg også savner dig! Vi må snart lige skyyype

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week