En uge i Leesburg

Ikea and Danish “Rugbrød”

Jeg er så lykkelig i dag! Jeg var i Ikea med min værtsmor og hendes veninde, og guess what? Ikea havde en Svensk mad-afdeling, og jeg fandt rugbrød!!! Dog ikke i brødform, men i pulverform, så i morgen har jeg tænkt mig at lave det. Jeg håber det bliver godt, savner mit rugbrød. Da jeg så det, kom jeg løbende hen til Vic og hendes veninde og sagde: “Omg they have rugbrød”. De grinte bare, for jeg har snakket så meget om rugbrød herovre. Jeg fandt også flødeboller, og jeg prøvede at lære Vic og hendes veninde at sige det. Det lød så sjovt! 🙂
Vic, hendes veninde og jeg var fra kl. 9 til 17 ude at shoppe i møbel-forretninger, da de manglede det til deres job. Jeg købte også nogle rammer, så jeg kan få “Danmark” hængt op på mit værelse.
Mine værtsforældres barnebarn, Sidney kom over og spiste aftensmad hos os og skal sove her. I morgen skal Sidney, John (min værtsfar) og jeg nemlig til D.C, excited!!!! Glæder mig til at se hovedstaden.
2013-08-30 10.34.39 2013-08-30 12.26.00Det her billede minder så meget om min mor! Sendte det til hende i dag 🙂
2013-08-30 15.44.08Vic fortalte mig, at dette var sådan McDonalds så ud i gamle dage.

2013-08-30 19.06.22Sidney og jeg gik over til et sted tæt på vores hus kaldet “BlooMoo” og købte dessert! Virkelig godt, jeg kommer til at blive stamkunde der 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge i Leesburg